top of page

 

Psykoterapi

 

Individuel terapi og parterapi

Er du klar, og tør du forandre dit liv? Er du træt af de gamle mønstre og fordelene/ulemperne ved dem? Der kan være mange grunde til terapi, måske ønsker du at arbejde med personlig udvikling, eller du kan være i en situation som du ikke føler du kan overskue f.eks. Krise, sorg, chok, kronisk sygdom, stress/udbrændt, manglende selvværd, angst, problemer i parforhold/relationer mm.

 

Vi taler om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig med udgangspunkt i den situation du er i. Vi undersøger gennem samtale og kropslige teknikker, hvordan du har det og hvad du gør i den konkrete situation, hvordan du forløse og giver slip

 

Vi inddrager kroppen i terapien for at du bedre kan mærke dine følelser, f.eks. vrede, sorg, angst, glæde og kærlighed. Min opgave er at støtte dig i, at du kommer i bedre kontakt med dig selv. Ved at mærke dine følelser og din styrke kan du bedre undersøge dine handlemuligheder og træffe de valg, der er de rigtige for dig. Jeg støtter dig i at kunne håndtere de problemstillinger og udfordringer, du har i din tilværelse.

 

Medlem af psykoterapeutforeningen

 

bottom of page